Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Steareth-25 Methacrylate Crosspolymer

Стабилизатор на емулсията
● Без риск

Какво е Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Steareth-25 Methacrylate Crosspolymer?

Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Steareth-25 Methacrylate Crosspolymer е козметична съставка с функция: стабилизатор на емулсията. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/STEARETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER

Продукти в Savly с Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Steareth-25 Methacrylate Crosspolymer (2)

Често задавани въпроси

Какво е Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Steareth-25 Methacrylate Crosspolymer?

Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Steareth-25 Methacrylate Crosspolymer е козметична съставка с функция: стабилизатор на емулсията.

Безопасна ли е съставката Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Steareth-25 Methacrylate Crosspolymer?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Steareth-25 Methacrylate Crosspolymer?

В Savly има 2 продукта с Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Steareth-25 Methacrylate Crosspolymer: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Steareth-25 Methacrylate Crosspolymer в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan