Aloe Ferox Leaf Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Aloe Ferox Leaf Extract?

Aloe Ferox Leaf Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ALOE FEROX LEAF EXTRACT CAS 84649-82-1

Продукти в Savly с Aloe Ferox Leaf Extract (2)

Често задавани въпроси

Какво е Aloe Ferox Leaf Extract?

Aloe Ferox Leaf Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Aloe Ferox Leaf Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Aloe Ferox Leaf Extract?

В Savly има 2 продукта с Aloe Ferox Leaf Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Aloe Ferox Leaf Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan