Ahnfeltia Concinna Extract

Защита на кожата, гелообразуващ
● Без риск

Какво е Ahnfeltia Concinna Extract?

Ahnfeltia Concinna Extract е козметична съставка с функция: защита на кожата, гелообразуващ. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: AHNFELTIA CONCINNA EXTRACT CAS 223749-75-5

Продукти в Savly с Ahnfeltia Concinna Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Ahnfeltia Concinna Extract?

Ahnfeltia Concinna Extract е козметична съставка с функция: защита на кожата, гелообразуващ.

Безопасна ли е съставката Ahnfeltia Concinna Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Ahnfeltia Concinna Extract?

В Savly има 1 продукта с Ahnfeltia Concinna Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Ahnfeltia Concinna Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan