Actinidia Chinensis Seed Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Actinidia Chinensis Seed Extract?

Actinidia Chinensis Seed Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ACTINIDIA CHINENSIS SEED EXTRACT CAS 92456-63-8

Продукти в Savly с Actinidia Chinensis Seed Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Actinidia Chinensis Seed Extract?

Actinidia Chinensis Seed Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Actinidia Chinensis Seed Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Actinidia Chinensis Seed Extract?

В Savly има 1 продукта с Actinidia Chinensis Seed Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Actinidia Chinensis Seed Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan