Acetyl Triethyl Citrate

Филмообразуващ, пластификатор, аромат
● Без риск

Какво е Acetyl Triethyl Citrate?

Acetyl Triethyl Citrate е козметична съставка с функция: филмообразуващ, пластификатор, аромат. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ACETYL TRIETHYL CITRATE CAS 77-89-4

Продукти в Savly с Acetyl Triethyl Citrate (1)

Често задавани въпроси

Какво е Acetyl Triethyl Citrate?

Acetyl Triethyl Citrate е козметична съставка с функция: филмообразуващ, пластификатор, аромат.

Безопасна ли е съставката Acetyl Triethyl Citrate?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Acetyl Triethyl Citrate?

В Savly има 1 продукта с Acetyl Triethyl Citrate: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Acetyl Triethyl Citrate в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan