N-Acetylcarnosine

Защита на кожата
● Без риск

Какво е N-Acetylcarnosine?

N-Acetylcarnosine е козметична съставка с функция: защита на кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ACETYL CARNOSINE CAS 56353-15-2

Продукти в Savly с N-Acetylcarnosine (1)

Често задавани въпроси

Какво е N-Acetylcarnosine?

N-Acetylcarnosine е козметична съставка с функция: защита на кожата.

Безопасна ли е съставката N-Acetylcarnosine?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има N-Acetylcarnosine?

В Savly има 1 продукта с N-Acetylcarnosine: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж N-Acetylcarnosine в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan