Acer Palmatum Leaf Extract

Антиоксидант
● Без риск

Какво е Acer Palmatum Leaf Extract?

Acer Palmatum Leaf Extract е козметична съставка с функция: антиоксидант. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ACER PALMATUM LEAF EXTRACT

Продукти в Savly с Acer Palmatum Leaf Extract (1)

Често задавани въпроси

Какво е Acer Palmatum Leaf Extract?

Acer Palmatum Leaf Extract е козметична съставка с функция: антиоксидант.

Безопасна ли е съставката Acer Palmatum Leaf Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Acer Palmatum Leaf Extract?

В Savly има 1 продукта с Acer Palmatum Leaf Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Acer Palmatum Leaf Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan