Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax Polyglyceryl-3 Esters

Омекотител, грижа за кожата
● Без риск

Какво е Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax Polyglyceryl-3 Esters?

Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax Polyglyceryl-3 Esters е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ACACIA DECURRENS/JOJOBA/SUNFLOWER SEED WAX POLYGLYCERYL-3 ESTERS

Продукти в Savly с Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax Polyglyceryl-3 Esters (2)

Често задавани въпроси

Какво е Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax Polyglyceryl-3 Esters?

Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax Polyglyceryl-3 Esters е козметична съставка с функция: омекотител, грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax Polyglyceryl-3 Esters?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax Polyglyceryl-3 Esters?

В Savly има 2 продукта с Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax Polyglyceryl-3 Esters: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Wax Polyglyceryl-3 Esters в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan