Acacia Concinna Fruit Extract

Грижа за кожата
● Без риск

Какво е Acacia Concinna Fruit Extract?

Acacia Concinna Fruit Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

INCI: ACACIA CONCINNA FRUIT EXTRACT CAS 202148-87-6

Продукти в Savly с Acacia Concinna Fruit Extract (2)

Често задавани въпроси

Какво е Acacia Concinna Fruit Extract?

Acacia Concinna Fruit Extract е козметична съставка с функция: грижа за кожата.

Безопасна ли е съставката Acacia Concinna Fruit Extract?

Без риск. В регулацията на ЕС няма ограничения за нея като козметична съставка.

В кои продукти има Acacia Concinna Fruit Extract?

В Savly има 2 продукта с Acacia Concinna Fruit Extract: виж списъка на страницата.

Рисковете са по CosIng, базата на Европейската комисия за козметичните съставки (виж Acacia Concinna Fruit Extract в CosIng). Не са медицински съвет; винаги проверявай етикета на опаковката. ← Всички козметични съставки

📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. 📱 Приложението може много повече. Безплатно за всеки, който го свали сега. App Store Google Play
Scan